Založ si blog

Atentát, Hallelujah, Ste bomboví a Referendum.

Nie je to tak dávno, pár dní čo som bol na akcii, ktorú usporiadalo mesto Havířov pri príležitosti Havířovských slavností 2010. Súčasťou bohatého kultúrneho programu boli okrem iných aj Lucie Bílá, Křyštof, Europe… Uznáte, možno áno, možno nie, ale podľa mňa čo meno to pojem. V ten deň sme tam za nepriaznivého počasia mokli s krátkymi prestávkami takmer 6 hodín. Joey Tempest zo skupiny Europe aj na tomto koncerte spieval v jednej zo svojich piesní: to je cena, ktorú musíme zaplatiť. No nechoď tam za 50 Kč?!

Ak rozpočítame náklady tohto referenda, na ktoré zajtra spolu pôjdeme tak to vychádza na necelých 40 Sk na jedného obyvateľa Slovenskej republiky. Lenže tu je ešte niečo na čo poukazuje na svojom blogu aj samotný iniciátor referenda, teda ten, kto nám vložil do rúk odistený revolver – Richard Sulík.


Podľa jeho výpočtov nás stoja poslanci ročne 12 830 168 eur. Zajtra máme možnosť vystreliť a spáchať atentát na ľudí, z ktorých je aj Sulík sklamaný – oslobodiť sa, oslobodiť sa od 50-tich neschopných a nenažraných egoistov! Ušetriť ročne 4 276 723 eur, čo predstavuje návratnosť zajtrajšej investície do dvoch rokov, takú nemajú ani privatizéri SPP!

My, ja ani vy, nie sme nesamostatní, vieme rozhodovať sami za seba. Opäť sme raz dostali možnosť poraziť zlo. To čo tu stvára tá prezlečená chátra (morálna spodina spoločnosti – pôvodný význam: sociálne najslabšia vrstva, ale už ani tunel nie je tunel) už 20 rokov na to sa už „vážně nedá dívat.“


Od víťazstva v tejto vojne to je síce ešte ďaleko, ale zajtra môžeme vyhrať aspoň prvú bitvu. Neurobme presne tú istú chybu akú spravili SDKÚ, KDH, Smer, SMK, kde ako aj Sulík poznamenal, že vyhrala straníckosť. Medzi nami občanmi je ale badať to isté. Averzia voči osobe Richarda Sulíka, prípadne k celej jeho strane nám bráni v rozumnom úsudku. Prirovnal by som tento stav k tomu, ako keď sme sa v roku 2002 stali majstrami sveta v hokeji. To vie väčšina z nás, ale koľkí z nás si pamätajú mená všetkých našich hokejistov, ktorí ten titul získali? Ani na pohári pre majstrov sveta nie sú mená týchto hokejistov, sú tam názvy krajín, ktoré titul získali. Úspešné referendum nebude víťazstvom Richarda Sulíka, áno aj jeho, ale hlavne našim.

Prečo ísť zajtra k referendu? Lebo my sme iní, my sme lepší ako Tí, ktorých sme si zvolili, alebo nám boli zvolení. My sme bomboví!


My nebudeme maričmi refereriend, ako tá prezlečená rudá chátra (morálna spodina spoločnosti – pôvodný význam: sociálne najslabšia vrstva, ale už ani tunel nie je tunel) modrokabátnikov.

To oni idú podľa scenára, to oni majú skúsenosti – mimochodom, toto je z kategórie „must read“! Ak som Vás ja nepresvedčil, tak toto dúfam áno. Už zajtra im môžeme vymaľovať na ich ksichtoch kyslé úsmevy.

Politici napomáhajú nelegálnej imigrácii, porušujú zvláštnu smernicu EU!

19.06.2015

32002L0090 Úradný vestník L 328 , 05/12/2002 S. 0017 – 0018 Smernica Rady z 28. novembra 2002, ktorá definuje napomáhanie neoprávneného vstupu, tranzitu a bydlisku (2002/90/ES)

2. pilier a problém demografie

23.05.2015

Hovorím Vám, slovenskí analytici, politici a niektoré médiá mi nahnali strach po tom ako prišla Sociálna poisťovňa s novým letákom o 2. pilieri. Začínam sa báť môjho dôchodkového veku viac ako príchodu mimozemšťanov :D. Niet divu. Ako na Slovensku, tak aj vo svete sa zastaví technologický pokrok a na môj dôchodok nebude mať kto drieť. O 30 rokov nás bude menej a bude [...]

Nikdy som si nemyslel, že napíšem tento článok

15.06.2013

Viete či neviete, veríte, alebo nie, ale poznáme sa už niekoľko piatkov, tak ste si zrejme všimli, že ja byrokratov a hlavne časť z nich titulujúcich sa honorom politici príliš nemusím. Toto mám spoločné s takmer všetkými snáď len na jednu výnimku. Niektorí z vás nemusia modrých, niektorí oranžových, niektorí červených, iní bordových, či zelených. Ja [...]

Branislav Zurian

Zurianova inšpekcia prešla reorganizáciou i personálnymi rošádami. Podľa Šutaja Eštoka boli nevyhnutné

18.04.2024 11:36

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

krija

For all we ought to have thought... Za všetko na čo myslieť sme mali... and have not thought, a nemysleli, all we ought to have said... všetko, čo sme mali povedať... and have not said, a nepovedali, all we ought to have done... všetko, čo sme mali urobiť... and have not done... a neurobili...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 1064572x
Priemerná čítanosť článkov: 4951x

Autor blogu

Odkazy