Založ si blog

OKS! Jedného dňa sa naše cesty pretnú na Ústavnom súde!

Je priam komické čo stvárajú títo štyria s podporou 0,3% voličov čo je v prepočte cca 0,15% slovenskej populácie. Úprimne povedané to ja mám viac príbuzných ako majú oni politickej podpory. V ostatných dňoch im leží v žalúdku popieranie zločinov komunizmu. Ale nepredbiehajme.

Poslanec za OKS Peter Osuský začal krížovú výpravu proti mojim a našim základným právam a slobodám, ktorá je v samej svojej podstate protiústavná už v roku 2001 keď na základe jeho návrhu bol novelizovaný trestný zákon č. 140/1961 Zb. V roku 2005 došlo k ďalšej novelizácii. O Podpore a propagácii skupín  smerujúcich k potlačeniu základných práv a slobôd sa pojednáva v § 421 – 424 trestného zákona 300/2005 Zb.

 

Tragické na tej komédii komediantov z OKS je ale to, že kým zločiny nacizmu a fašizmu boli v akej takej miere potrestané (samozrejme na pár výnimiek, ktoré kolaborovali so Sionistami), v prípade toho vraj komunistického režimu u nás tomu tak nebolo. Koľko komunistov bolo potrestaných za zločiny režimu? Bol vôbec niekto potrestaný? Dal Václav Havel sľub dokonca aj Michailovi Gorbačovovi, že komunistom sa nič nestane? Prečo ho dal? Prečo aktívne vystupoval na podporu komunistov a štbákov v ponovembrovom období? A teraz chcú títo komedianti platení z našich daní trestať tých čo aj podľa našej Ústavy majú právo zmýšľať inak?

 

Čl.12
(1) Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.
(2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.
(4) Nikomu nesmie byť spôsobená ujma na právach pre to, že uplatňuje svoje základné práva a slobody.

 

Osuský patríš za mreže!

Som jednotlivec, som členom tohto národa a Ty s tvojimi kumpánmi obmedzuješ, poškodzuješ, znevýhodňuješ mňa a moje práva a slobody a to podľa § 424 z ktorého citujem:

§ 424

Podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti

(1) Kto verejne

a) sa vyhráža jednotlivcovi alebo skupine osôb pre ich príslušnosť k niektorému národu, národnosti, rase alebo etnickej skupine alebo pre ich farbu pleti, obmedzovaním ich práv a slobôd alebo kto takéto obmedzenie vykonal, alebo

b) podnecuje k obmedzovaniu práv a slobôd niektorého národa, národnosti, rasy alebo etnickej skupiny, potrestá sa odňatím  slobody až na tri roky.

(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto sa spolčí alebo zhromaždí na spáchanie činu uvedeného v odseku 1.

 

A, že je vás plný parlament, čo ste sa spolčili a zhromaždili proti národu slovenskému.

 

„Rozdiel medzi nami a svetom americkej demokracie je ten, že my máme svoje maslo na hlave.“

Peter Osuský

 


 

Politici napomáhajú nelegálnej imigrácii, porušujú zvláštnu smernicu EU!

19.06.2015

32002L0090 Úradný vestník L 328 , 05/12/2002 S. 0017 – 0018 Smernica Rady z 28. novembra 2002, ktorá definuje napomáhanie neoprávneného vstupu, tranzitu a bydlisku (2002/90/ES)

2. pilier a problém demografie

23.05.2015

Hovorím Vám, slovenskí analytici, politici a niektoré médiá mi nahnali strach po tom ako prišla Sociálna poisťovňa s novým letákom o 2. pilieri. Začínam sa báť môjho dôchodkového veku viac ako príchodu mimozemšťanov :D. Niet divu. Ako na Slovensku, tak aj vo svete sa zastaví technologický pokrok a na môj dôchodok nebude mať kto drieť. O 30 rokov nás bude menej a bude [...]

Nikdy som si nemyslel, že napíšem tento článok

15.06.2013

Viete či neviete, veríte, alebo nie, ale poznáme sa už niekoľko piatkov, tak ste si zrejme všimli, že ja byrokratov a hlavne časť z nich titulujúcich sa honorom politici príliš nemusím. Toto mám spoločné s takmer všetkými snáď len na jednu výnimku. Niektorí z vás nemusia modrých, niektorí oranžových, niektorí červených, iní bordových, či zelených. Ja [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

krija

For all we ought to have thought... Za všetko na čo myslieť sme mali... and have not thought, a nemysleli, all we ought to have said... všetko, čo sme mali povedať... and have not said, a nepovedali, all we ought to have done... všetko, čo sme mali urobiť... and have not done... a neurobili...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 1062823x
Priemerná čítanosť článkov: 4943x

Autor blogu

Odkazy