Voľby, povodne a Izrael.

7. júna 2010, krija, Nezaradené

Pravdepodobne tri najčastejšie témy preberané na Slovensku v dnešných dňoch. Voľby tu máme za 5 dní a po nich možno bude na čas pokoj, voda raz opadne a ľudia sa vrátia späť do svojich obydlí, alebo v tom horšom prípade si postavia nové. A raz príde deň keď  už ani sionistický Izrael preľudnený Chazarmi nebude pre celý svet postrachom. Príde deň keď sa už nebudú môcť skrývať za ich business s menom Holocaust.

Nebudú sa môcť na nikoho vyhovárať, na nikoho sa odvolávať, na nikoho ukazovať prstom. 62 rokov bojovali za existenciu niečoho na čo nemali žiadne právo a morálne už vôbec nie. Ten kus zeme Chazarom nikdy nepatril. Palestínčanom ho ukradli. Ich 62 rokov trvajúci boj u kus zeme nazývaný domov sa pomaly ale iste blíži k svojmu koncu. Utopili svoju ukradnutú vlasť v krvi arabských vlastencov v 4,5,6,7 arabsko-izraelských vojnách. Teraz urobili chybu, poťahali za fúzy tigra s menom Turecko, krajinu, ktorá je jednou z mála, ktorá sa odvážila vzoprieť aj veľkým Spojeným štátom americkým a ich požiadavkám v nedávnej minulosti. Ako krajina s islamským náboženstvom sa nezúčastnila ani jednej arabsko-izraelskej vojny. Teraz Izrael zaklopal na vojnovú bránu a to bude jeho posledná vojna v jeho „živote“. Len ako jeden múdry človek raz povedal – nikdy nevieš, z ktorej vojny bude vojna svetová.

Gaza, an open air concentration camp (Stovky fotiek, len pre silné žalúdky. Ale ak kliknete tak pocítite ako chutí pravda)