Založ si blog

Reformy? Mikloš ide do 4. kola.

Bude 4. kolo menším prepadákom ako predchádzajúce tri? Každé kolo ktorého sa občania Slovenska pod Ivanovou záštitou zúčastnili znamenalo iba „jedno“: Uťahovanie opaskov, infláciu, rast zadlžovania, dlhodobé nezvládanie vysokej miery nezamestnanosti resp. jej zvyšovanie, klientelizmus a rozkrádanie.

Začalo to privatizáciou, tou kupónovou. To asi preto, lebo komunisti hospodárili 40 rokov zle. V ďalších kolách nám už neomieľal komunistov, ale to, že štát je zlý vlastník. Zabudol nám vtedy povedať, že to bol on kto spravoval slovenský majetok. Sme vo 4. kole a treba privatizovať,aby sme ozdravili verejné financie. Takže možno znova predáme naše štátne podniky zahraničným štátnym podnikom, jednorázový nárast kapitálu a následne jeho dlhodobý odliv do zahraničia a rast cien, jeden z najvyšších v Európe.

Musíme znížiť deficit verejných financií, aby sme si následne mohli na úverových trhoch požičať lacnejšie pre krajiny s vysokými deficitmi. Postaví sa pred novinárov a bude sa chvastať, že aké fasa podmienky vyjednal.

Slovensko investuje milióny eur do vzdelania rómskej populácie. Však dobre. Teraz ich na západe nechcú, posielajú ich späť. Možno ako vzdelaných ich potom príjmu. Zatiaľ sú ale Slováci na západe vnímaní ako rasisti. Tí čo na západe Cigáňov nechcú nimi nie sú. Ďalej radia.

Prijmite Euro, vzdajte sa privatizáciou svojho bankového a finančného sektora, dajte ho do rúk západu, oni ho budú mať pod kontrolou.

Ako naložiť s energetikou? Rovnako, pod kontrolu západu, najlepšie jeho firmám pod štátnou kontrolou a nesmiete dopustiť aby sa energovody dostali pod ruku Rusom. A prestaňte konečne regulovať ceny!

Podporujte dúhových, farebné revolúcie, opozíciu v Bielorusku a samozrejme naše dobyvačné vojny, hlavne s krajinami, ktoré majú ropu, plyn, iné nerastné suroviny a kde sa darí plodinám z ktorých sa vyrábajú drogy.

Podporujte tretí sektor, budete IN, lebo ten neháji slovenské záujmy, ale tie naše západné, krvilačno dobyvačné.

Zaveďte rovnú daň (cháp ako nižšiu daň z príjmu), dajte našim investorom daňové prázdniny, podporte ich stimulmi a na pracujúcich kašlite. Im stačia najnižšie mzdy v regióne V4 a takmer najnižšie v celej Európe.

Obyvatelia Slovenska? To je iba cicavec pojedajúci bryndzové halušky. Tí nie sú dôležití. Jediní na kom záleží sú zahraniční investori a ich kapitál. Podporujte zahraničných investorov pred domácimi.

Musíte mať pre nás otvorené svoje trhy, potrebujete pomoc, lebo trhy máte vďaka chudobným domácim investorom podkapitalizované. Našim nemôžu konkurovať. Za odmenu vás Slováci zahádžeme nekvalitným tovarom, ktorý by do roku 1989 ani svine nezožrali.

Znižujte dane z kapitálových výnosov a z priamych daní, neskúšajte siahať na zisk bankového sektora, zvyšujte nepriame (spotrebné) dane, však Slováci to zatiahnu.

Prepúšťajte v administratíve a prispejte na tú našu povedzme v Bruseli.

Stojíme na prahu krachu Grécka, to nás uvrhne do druhej vlny krízy. S Miklošom prehrávame na body, ale pod jeho kuratelou to vyzerá tak, že nestihneme hodiť do ringu ani uterák, dostaneme knock out.

Politici napomáhajú nelegálnej imigrácii, porušujú zvláštnu smernicu EU!

19.06.2015

32002L0090 Úradný vestník L 328 , 05/12/2002 S. 0017 – 0018 Smernica Rady z 28. novembra 2002, ktorá definuje napomáhanie neoprávneného vstupu, tranzitu a bydlisku (2002/90/ES)

2. pilier a problém demografie

23.05.2015

Hovorím Vám, slovenskí analytici, politici a niektoré médiá mi nahnali strach po tom ako prišla Sociálna poisťovňa s novým letákom o 2. pilieri. Začínam sa báť môjho dôchodkového veku viac ako príchodu mimozemšťanov :D. Niet divu. Ako na Slovensku, tak aj vo svete sa zastaví technologický pokrok a na môj dôchodok nebude mať kto drieť. O 30 rokov nás bude menej a bude [...]

Nikdy som si nemyslel, že napíšem tento článok

15.06.2013

Viete či neviete, veríte, alebo nie, ale poznáme sa už niekoľko piatkov, tak ste si zrejme všimli, že ja byrokratov a hlavne časť z nich titulujúcich sa honorom politici príliš nemusím. Toto mám spoločné s takmer všetkými snáď len na jednu výnimku. Niektorí z vás nemusia modrých, niektorí oranžových, niektorí červených, iní bordových, či zelených. Ja [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

krija

For all we ought to have thought... Za všetko na čo myslieť sme mali... and have not thought, a nemysleli, all we ought to have said... všetko, čo sme mali povedať... and have not said, a nepovedali, all we ought to have done... všetko, čo sme mali urobiť... and have not done... a neurobili...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 1064839x
Priemerná čítanosť článkov: 4953x

Autor blogu

Odkazy