Založ si blog

Vojna proti národu

1989, mnohí z nás si ten rok pamätajú, niektorí iba kvôli tomu dňu, ktorý si expremiér Fico nevšimol, dňu keď vrah Labuda vyšiel z divadla a čudoval sa čo sa to vlastne deje, dňu keď bol Kňažko ožratý na „šrot“… Ja mám na rok 1989, ale aj iné spomienky. V tom roku vydala maďarská rocková kapela Pokolgép v poradí svoj tretí album s názvom Éjszakai bevetés (Nočné nasadenie). A že to u nás na južnom Slovensku bol takpovediac album roka (teda pre nás „metalistov“ zo základných škôl), tak o tom sa rozpisovať ani nebudem. Tie texty piesní proste nemajú chybu. Niečo ako naša Tublatanka (ktorej piesne z posledného albumu nie a nie počuť v tzv. slovenských rádiách). Jedna z tých nezabudnuteľných z Nočného nasadenia na ukážku; o aktuálnosti snáď ani po 21 rokoch nebude nikto z Vás pochybovať.


Nebojte sa kliknúť, sú tam slovenské titule 🙂

Lenže nie je vojna ako vojna. Po roku 1989 sa nám sem vkradla tzv. Tichá vojna. Nevidíte tiecť krv, možno ani tie slzy stekajúce po lícach našich blížnych, tie počty sociálnych samovrážd sú pre demokratov iba prach sprostá štatistika. A nevidíte ani nikoho kopať hroby. Ako by aj? Tím miliónom nenarodených detí sa hroby kopať nemusia. Lenže toto bude hrobom nášho národa. V roku 1989 nám vyhlásili vojnu, vojnu proti národu.

Iba nám?

Hmm… Nielen nám Slovákom ale aj Čechom, Poliakom, Maďarom… Maďari. Na nich upriamim svoju pozornosť a to pravdepodobne na niekoľko nasledujúcich týždňov a možno až mesiacov. Pokúsim sa slovenským čitateľom sprostredkovať na základe niekoľkých dokumentov okradnutie maďarského národa, kde ich o národné bohatstvo, ktoré tam vytvorili generácie počas niekoľkých storočí obrali tak vonkajšie ako aj vnútorné politické a korporátne špičky.

Prvým bude film Jelenczki Istvána s názvom Háború a nemzet ellen (prekladať názov nemusím, je v titulku).

Naša premiérka tvrdí, že vzťahy medzi oboma našimi národmi sa zlepšili. Nasledujúcim seriálom pre ktorý som vytvoril na svojom blogu novú rubriku sa o to pokúsim aj ja. Možno mnoho z nás Slovákov zmení názor na Maďarov, ak zistia, že ich postretol po roku 1989 podobný osud ako nás. Politici a médiá k tomu asi neprispejú, Tí osve nevenovali pozornosť ani tomuto dokumentu pozostávajúcemu zo 4 DVD. To mám na mysli teraz tie maďarské, ale aj tie sú podobné ako tie naše (s pravdou sa šetrí).

To čo sa stalo a neustále deje na Slovensku nie je náhoda…

PS: Napadlo ma, že kedy a kto nakrúti film o okradnutí slovenského národa?

Poznámka: Zatiaľ som to na inom mieste nepublikoval.

Politici napomáhajú nelegálnej imigrácii, porušujú zvláštnu smernicu EU!

19.06.2015

32002L0090 Úradný vestník L 328 , 05/12/2002 S. 0017 – 0018 Smernica Rady z 28. novembra 2002, ktorá definuje napomáhanie neoprávneného vstupu, tranzitu a bydlisku (2002/90/ES)

2. pilier a problém demografie

23.05.2015

Hovorím Vám, slovenskí analytici, politici a niektoré médiá mi nahnali strach po tom ako prišla Sociálna poisťovňa s novým letákom o 2. pilieri. Začínam sa báť môjho dôchodkového veku viac ako príchodu mimozemšťanov :D. Niet divu. Ako na Slovensku, tak aj vo svete sa zastaví technologický pokrok a na môj dôchodok nebude mať kto drieť. O 30 rokov nás bude menej a bude [...]

Nikdy som si nemyslel, že napíšem tento článok

15.06.2013

Viete či neviete, veríte, alebo nie, ale poznáme sa už niekoľko piatkov, tak ste si zrejme všimli, že ja byrokratov a hlavne časť z nich titulujúcich sa honorom politici príliš nemusím. Toto mám spoločné s takmer všetkými snáď len na jednu výnimku. Niektorí z vás nemusia modrých, niektorí oranžových, niektorí červených, iní bordových, či zelených. Ja [...]

Salma

Nebránime Izrael, ale seba, tvrdia Jordánci po zostrelení iránskych dronov. Princezná Salma v tom prsty nemala.

16.04.2024 16:33

Obrázky na sociálnych sieťach ukazujú kráľa Abdalláha ako zradcu s izraelskou vlajkou. A o jeho dcére, princeznej Salme, pilotke vzdušných síl, sa šíria dezinformácie, že zostrelila šesť iránskych bezpilotných lietadiel.

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

krija

For all we ought to have thought... Za všetko na čo myslieť sme mali... and have not thought, a nemysleli, all we ought to have said... všetko, čo sme mali povedať... and have not said, a nepovedali, all we ought to have done... všetko, čo sme mali urobiť... and have not done... a neurobili...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 1064324x
Priemerná čítanosť článkov: 4950x

Autor blogu

Odkazy