Založ si blog

Sulík! dobrý článok, ale…

Rišo sa v nedeľu, v День Победы 9. 5. 2010 asi trochu nudil a určite neoslavoval. Tak svojim čitateľom a priaznivcom predostrel zopár slušných faktov, veľa omáčky a miestami zavádzal. Okrem iného aj on zabudol na to, že ako to bolo za Dzurindovho pravicového bačovania. Ale prejdime k samotnému článku na jeho blogu.

Ako za Fica…


…tak za Dzurindu a možno ešte horšie!


Sulík si uvedomuje, že dlh sa dá splatiť iba veľmi málo možnými a zároveň realizovateľnými spôsobmi. Však si prečítajte sami:

„Masívne šetrenie je bolestivé, ale nevyhnutné pokiaľ chce Grécko ostať v menovej únii.
Ďalšia možnosť ako splatiť dlhy je privatizácia štátneho majetku. Grécku patrí 74 štátnych podnikov, ktoré je možné sprivatizovať a tiež vyše 5-tisíc neobývaných ostrovov, ktoré je možné predať. Hovoríme o pozemkoch, nie o odtrhnutí od Grécka.

Ako sa šetrilo za Dzurindovej vlády?


Akosi to nejde, všakže? Tak predáme povedzme 49% podielu v SPP a dlh trocha klesne! Rovnaký scenár, rovnaká cesta…Aká? Predsa grécka! Kedy si pravicový volič uvedomí, že je úplne jedno, kto je pri moci, že kto nás zadlžuje, že kto zdaňuje našu prácu, naše jedlo, kto predáva náš spoločný majetok, len aby splatil dlhy a úroky vypatlaným nenažraným bankárom??? Kto to prežiera našu budúcnosť udržiavaním tohto vymletého peňažného systému?

Rišo, súhlasím! Grécko do Eurozóny a ani do Európskej únie nepatrí. Aká je podmienka pre krajiny v otázke verejného dlhu v percentách k HDP? Nie je to 60%? Máš gule vyraziť z Európskej únie respektíve z Eurozóny cca 50% jej členov?

Sotva starec!

Politici napomáhajú nelegálnej imigrácii, porušujú zvláštnu smernicu EU!

19.06.2015

32002L0090 Úradný vestník L 328 , 05/12/2002 S. 0017 – 0018 Smernica Rady z 28. novembra 2002, ktorá definuje napomáhanie neoprávneného vstupu, tranzitu a bydlisku (2002/90/ES)

2. pilier a problém demografie

23.05.2015

Hovorím Vám, slovenskí analytici, politici a niektoré médiá mi nahnali strach po tom ako prišla Sociálna poisťovňa s novým letákom o 2. pilieri. Začínam sa báť môjho dôchodkového veku viac ako príchodu mimozemšťanov :D. Niet divu. Ako na Slovensku, tak aj vo svete sa zastaví technologický pokrok a na môj dôchodok nebude mať kto drieť. O 30 rokov nás bude menej a bude [...]

Nikdy som si nemyslel, že napíšem tento článok

15.06.2013

Viete či neviete, veríte, alebo nie, ale poznáme sa už niekoľko piatkov, tak ste si zrejme všimli, že ja byrokratov a hlavne časť z nich titulujúcich sa honorom politici príliš nemusím. Toto mám spoločné s takmer všetkými snáď len na jednu výnimku. Niektorí z vás nemusia modrých, niektorí oranžových, niektorí červených, iní bordových, či zelených. Ja [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

krija

For all we ought to have thought... Za všetko na čo myslieť sme mali... and have not thought, a nemysleli, all we ought to have said... všetko, čo sme mali povedať... and have not said, a nepovedali, all we ought to have done... všetko, čo sme mali urobiť... and have not done... a neurobili...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 1062863x
Priemerná čítanosť článkov: 4944x

Autor blogu

Odkazy