Založ si blog

V USA nie je Hollywood, celé USA je Hollywood…

Starý filmový kotúč, ktorý bol zaslaný omylom…

Obsahuje originálny, neupravovaný záznam posádky Apolla 11 Michaela Collinsa, Edwina Aldrina mladšieho a Neila Armstronga, ako nahrávajú časť misie takmer celú hodinu v živých farbách s mimoriadne jasným zvukom, ako diskutujú o technikách, ktoré použiť aby získali tento vzdialený obraz Zeme, aby lživo dokázali svoju veľkú vzdialenosť od nej a ich schopnosť prekonať Van Allenov radiačný pás.

Nemožno to chápať tak, že by toto nahrávanie bolo vykonané ešte pred samotnou misiou pretože samotný  filmový kotúč je datovaný na 18. 19. a 20.7. 1969, teda presne v dňoch misie keď sa mali blížiť a dosiahnuť obežnú dráhu Mesiaca

Zdá sa byť pravdou, že je na palube nulová gravitácia potrebná na presvedčenie masmédií o pravosti, nie však ďalej ako na obežnej dráhe Zeme…

V týchto, predtým nezverejnených záznamoch počujeme nielen rozhovor medzi astronautami a Houstonom, ale máme tu aj iný, súkromný rozhovor medzi posádkou a treťou, tajnou stranou, ktorá astronautom hovorí o čom hovoriť, kedy hovoriť a ako efektívne vyriešiť postavenie kamery a iné problémy s ňou spojené.

Aby sa dosiahlo správneho falošného efektu NASA tvrdí, že komunikácia s Houstonom je jediná, ktorá prebiehala medzi ním a astronautami.

Vypočujte si , ako Houston začína komunikáciu s posádkou… Po chvíli počujeme na pozadí hlas niekoho, tretej strany, ktorý ich rýchlo inštruuje:

„Hovor!“

Hneď potom začína Neil Armstrong hovoriť:

„Apollo 11 – Houston, TV zábery sú perfektné, prepínam.“

Ticho… Ticho… Ticho…

„Hovor!“

Armstrong:

„Áno, rozumieme, zdravíme Zem.“

Znovu platí, že ilúzia, ktorú chcú vytvoriť je Zem natočená z veľkej diaľky. Aby dokázali veľkú vzdialenosť od nej a ich schopnosť prežiť prelet Van Allenovými pásmi. Majte na pamäti, že iba 20 sekúnd z tohto záznamu bolo kedy odvysielaných verejnosti a tieto rozhovory, konzultujúce ich podvody boli považované za súkromné až do teraz.

Tu hovorí o tom, že toto televízne vysielanie nebolo v skutočnosti vysielané naživo ako si všetci mysleli. Najprv boli zhliadnuté a editované pre neskoršie prehranie:

„Rozumiem, to čo práve vidíme chceme prehrať až počas víkendu, vďaka.“

Tu hovorí o tom, že vypli svetlá a zatarasili druhé okno, aby ním dovnútra nešiel slnečný svit, aby nevznikali žiadne obrazy tým, že budú osvetlené vnútorné steny raketoplánu.

Aldrin:

„Stlmili sme slnko, ktoré svietilo ďalšími oknami raketoplánu. Takže odkryté je len okno smerujúce k Zemi a možno odrazené svetlo.“

Dôvod, prečo to takto urobiť je, aby zostal skutok neodhalený. Je to tento dôvod:

Vláda chce, aby ste si mysleli, že je toto obraz Zeme z diaľky z okna kozmickej lode ako sa blíži k Mesiacu. Ale v skutočnosti to tak nie je. To čo tak chytro urobili je, že umiestnili kameru do zadnej časti kabíny a zamerali objektív na kruhové okno vpredu, ktoré je vyplnené Zemou pri lete na nízkej obežnej dráhe. Obvod okná vyzerá ako obvod Zeme v diaľke, kým temné steny kabíny symbolizujú čierny Vesmír okolo.

To je dôvod, prečo potrebovali vnútri tmu a blokovali slnko vchádzajúce druhým oknom. Tu môžeme vidieť samotné okno na spodku lodi asi 5cm hrubé. Toto sa deje, pretože na obraz sa pozeráme oknom v uhle. Tiež to spôsobuje, že Zem vyzerá ako nepravidelne guľatá. Takže vidíme vonkajší rám okna dole a vnútorný rám okna hore, čo dohromady dáva dva posunuté polkruhy.

Následne nebol tento záber nikdy použitý. Keď zlepšili záber, kus čierneho materiálu bol vložený do okna a vytvoril tak ilúziu prechodu noci a dňa. Vyzerá to veľmi presvedčivo. V tejto časti, ktorá mala byť použitá pre celosvetové vysielanie datované na 18.7.1969 Neil Armstrong sa usvedčuje tvrdením, že je 208.000 km ďaleko, takže cca v polovici cesty na Mesiac, ako tvrdia aj záznamy NASA pre tento deň, keď sa ale v skutočnosti nachádza na nízkej obežnej dráhe iba niekoľko stoviek kilometrov nad Zemou.

Armstrong:

„Príjem, Houston.  Apollo 11 hlásime sa zo vzdialenosti 130 000 míľ nad Zemou.“

Tu v ďalšej časti, ktorá mala byť tiež určená na vysielanie Neil Armstrong lživo vysvetľuje divákom ako je získaný záber umiestnením kamery k oknu, ako by mala byť, pre tvrdenia takej vzdialenosti od Zeme.

„Máme len jedno okno, ktorým môžeme pozorovať Zem a to je plné TV kamerou.“

Ak by bolo okno naozaj plné TV kamerou, ako tvrdí potom by sa ruka astronauta nemohla dostať medzi kameru a okno. Severná Amerika prestáva byť vidieť ako sa dostáva za hranicu tieňa. Môžete si tiež všimnúť, ako astronaut, ktorý hýbe s kamerou sa v reakcii na chybu skúša odchýliť.

Toto je časť o ktorej si mysleli, že ani nebola natočená tým menej aby ju používali. Keď bol objektív od-zoomovaný a scéna mala prejsť v záber astronautov pri práci a zdá sa, že tlačidlo „stop“ vyskočilo späť bez toho, aby si toho niekto všimol. Tu máme rozptylové svetlo, určené k tomu, aby videli ovládanie kamery, ale ktoré neosvetľuje steny raketoplánu.

Teraz odstránili čiernu šablónu… Nakoniec odstraňujú slnečnú clonu a vidíme skutočné umiestnenie kamery a veľmi jasnú a blízku Zem za oknom. Toto je záber z 19. Júla a rovnaký trik tiež z 19. Júla a tento z 20. A rovnaký zavádzajúci záber z opäť 20. Júla.

Neskôr v ten deň sa mali prechádzať po Mesiaci. (To im natočil a zrežíroval skvelý Stanley Kubrick.) Ako je to možné, ak boli na obežnej dráhe ešte o 9 hodín skôr a Mesiac je tak na 3 dni cesty???

A navyše aj keby snáď boli na Mesiaci, prečo by mali falšovať akúkoľvek časť? Prečo tieto triky s oknom predstierajúce, že sú na pol cesty k Mesiacu? Je zrejmé, že to robili preto, že sa nemohli dostať ani na pol cesty. To potvrdzuje, že hlavnou bariérou ich úspechu bolo smrteľné žiarenie Van Allenových pásov. Vzhľadom k tomu, že rovnaké vybavenie bolo použité aj v ďalších misiách, ktoré nasledovali počas ďalších 40 mesiacov, žiadna z nich sa nemohla dostať až k Mesiacu.

James Van Allen uvádza, že:

„Okná nainštalované na kozmickej lodi by astronautom v podstate neposkytli žiadnu ochranu proti smrtiacemu žiareniu z hlbokého vesmíru, a akýkoľvek pokus o cestovanie mimo vnútornú obežnú dráhu Zeme by znamenal okamžitú smrť pre astronautov.“


Politici napomáhajú nelegálnej imigrácii, porušujú zvláštnu smernicu EU!

19.06.2015

32002L0090 Úradný vestník L 328 , 05/12/2002 S. 0017 – 0018 Smernica Rady z 28. novembra 2002, ktorá definuje napomáhanie neoprávneného vstupu, tranzitu a bydlisku (2002/90/ES)

2. pilier a problém demografie

23.05.2015

Hovorím Vám, slovenskí analytici, politici a niektoré médiá mi nahnali strach po tom ako prišla Sociálna poisťovňa s novým letákom o 2. pilieri. Začínam sa báť môjho dôchodkového veku viac ako príchodu mimozemšťanov :D. Niet divu. Ako na Slovensku, tak aj vo svete sa zastaví technologický pokrok a na môj dôchodok nebude mať kto drieť. O 30 rokov nás bude menej a bude [...]

Nikdy som si nemyslel, že napíšem tento článok

15.06.2013

Viete či neviete, veríte, alebo nie, ale poznáme sa už niekoľko piatkov, tak ste si zrejme všimli, že ja byrokratov a hlavne časť z nich titulujúcich sa honorom politici príliš nemusím. Toto mám spoločné s takmer všetkými snáď len na jednu výnimku. Niektorí z vás nemusia modrých, niektorí oranžových, niektorí červených, iní bordových, či zelených. Ja [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

krija

For all we ought to have thought... Za všetko na čo myslieť sme mali... and have not thought, a nemysleli, all we ought to have said... všetko, čo sme mali povedať... and have not said, a nepovedali, all we ought to have done... všetko, čo sme mali urobiť... and have not done... a neurobili...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 215
Celková čítanosť: 1065897x
Priemerná čítanosť článkov: 4958x

Autor blogu

Odkazy